Ønsker å skape skiglede

Inntekta av Orkdalsmessa går til skiavdelinga i Orkdal Idrettslag. Orkdal Idrettslag ønsker at alle barn og unge skal få muligheten til å oppleve gleden som vinteraktiviteter gir.
I skiavdelinga i Orkdal Idrettslag er det muligheter for å prøve seg innenfor langrenn, alpint, skiskyting og hopp. Team Knyken og Team Knyken Allround ligger også under skiavdelinga. I Orkdal Idrettslag ønsker vi å skape skiglede!

IMG 1106

Skitrening
Langrennsutvalget i OIL ønsker barn og unge velkommen til å være med på skitrening. Trenerne legger vekt på at det skal være moro og sosialt. Her kreves ingen forkunnskaper!
Innenfor langrenn har man de siste par årene hatt en sportslig satsning som nå begynner å bære frukter.

IMG 1111

Hoppskole
I år har Orkdal Idrettslag et kjempefint opplegg med hoppskole for de minste. Det er Espen Jacobsen og Andreas Varsi Breivik, hoppere i elite-gruppen til Trønderhopp, som hjelper Orkdal Idrettslag med dette. Det er et ledd i utdanningen til Espen og Andreas, og de bidrar til at OIL får kvalitet på treneroppgaven for de aller yngste. Det legges vekt på allsidighet og lek der alle kan delta.

Hoppskole

Team Knyken langløp
Orkdal Idrettslag har opprettet Team Knyken langløp, en treningsgruppe for alle som er glade i å gå langt på ski. Teamet har som mål å skape et treningsmiljø for de som liker ski og trening. Det fine med langløpsteamet er at det har blitt en sosial treningsarena for aktive og mosjonister i hele dalføret. Treningene er ikke bare for de som tilhører Orkdal Idrettslag, men for alle som på en eller annen måte har en tilknytning til Knyken skisenter.

Team Knyken allround
Dette er et tilbud for de som virkelig vil satse innen ski og skiskyting. Kjempeopplegg med treninger og samlinger.

Alpint
Lekbasert aktivitet. Ingen organisert trening, men arti læll!

Skiskytterskole
For de som ønsker det, er det gratis skiskytterskole for barn og unge nå i vinter. Det er et kjempefint miljø innenfor skiskyting i idrettslaget. For nærmere informasjon,
besøk vår hjemmeside: http://www.orkdal-il.no/