Veiledning for innlogging

Hvis du har vært påmeldt Orkdalmessa tidligere kan du melde deg på ved å logge inn med e-postadressen du registrerte hos oss sist. Hvis du ikke har logget inn før eller har glemt passordet ditt, så må du først skaffe deg ett nytt passord. Du kan få tilsendt en e-post som lar deg sette nytt passord ved å klikke på lenken "Jeg trenger nytt passord" nederst på innloggingssiden.

steg 1

Fyll inn e-postadressen din i skjemaet som dukker opp, og du vil få tilsendt en epost med en engangslenke som du kan klikke på for å sette ditt eget passord.

steg 2

Fyll inn ønsket passord i skjemaet du kommer til når du klikker på lenken i e-posten du mottar. Sjekk søppelposten din hvis du ikke mottar e-posten innen kort tid, og pass på at lenken i e-posten tar deg til en side på orkdalsmessa.no. Det kan også være lurt å bruke et passord du ikke bruker andre steder. Når du lagrer det nye passordet ditt vil du automatisk bli innlogget, og du kan gå til påmeldingssiden for å melde deg på med informasjonen fra forrige gang ferdigutfylt.